Перейти до змісту

Оновлення 1.0.55 (../04/2021)

1. В реєстр «Дослідження на ВІЛ» додано колонки «Дата відмови» та «Причина відмови».
763.png

2. При збереженні запису в реєстр «Дослідження на ВІЛ», якщо колонки «Дата згоди» або «Дата дослідження» – не порожні, то для такого запису встановлюється стан «Протестовано».
764.png

3. В картці створення «Дослідження на ВІЛ» з типом «Тестування на недавність ВІЛ-інфекції» додано розрахунок віку пацієнта на «Дату відмови», якщо дата відмови – не порожня.
765.png

4. Реалізований звіт «Форма 11» для ЗПТ.
766.png

5. В звіт Indicator_PrEP_CURR додана можливість переходу по клітинці звіту для відображення пацієнтів, які потрапили в цю клітинку. Детальніше за посиланням.
6. В реєстр «Аналітичні дані за пацієнтами ЗПТ» додано колонки «Дата скринінгу на сифіліс» та «Результат скринінгу на сифіліс» та «Лікування гепатиту С».
767.png

7. В картках «Розподіл торгових назв препаратів групи листів призначення» і «Виконання призначень групи листів» відображаються тільки записи, створені організацією поточного користувача.

8. В картку «Розподіл торгових назв препаратів» додана група елементів «Рекомендовані препарати». Відображається тільки якщо існують рекомендовані препарати.
768.png


9. Доопрацьовано логіку станів сутності «Лист лікарських призначень»: для виконання "Листа лікарських призначень" спеціальная дія "Роздрукувати" більше не є обов'язковою.

10. Внесені зміни в перевірки доступності дії в плані лікування ЗПТ у зв'язку зі зміною логіки станів сутності «Лист лікарських призначень»:

  • Забороняється дія «Відмінити», якщо план лікування має прив'язку до Листа лікарських призначень у стані «Не виконано», «Скасовано» або «Виконано».

769.png

  • Забороняється дія «Видалити», якщо Призначення МНН має прив'язку до Листа лікарських призначень у стані «Не виконано», «Скасовано» або «Виконано».

770.png

  • При натисненні на дію «Редагувати», якщо Призначення МНН не має прив'язки до Листа лікарських призначень у стані «Не виконано», «Скасовано» або «Виконано» відкривається форма в режимі редагування.
  • При натисненні на дію «Редагувати», якщо Призначення МНН має прив'язку до Листа лікарських призначень у стані «Не виконано», «Скасовано» або «Виконано» відкривається форма в режимі перегляду.

771.png

  • Забороняється дія «Видалити», якщо призначення через Рекомендовані препарати має прив'язку до Листа лікарських призначень у стані «Не виконано», «Скасовано» або «Виконано».

772.png

  • При натисненні на дію «Редагувати», якщо призначення через Рекомендовані препарати не має прив'язки до Листа лікарських призначень у стані «Не виконано», «Скасовано» або «Виконано» відкривається форма в режимі редагування.
  • При натисненні на дію «Редагувати», якщо призначення через Рекомендовані препарати має прив'язку до Листа лікарських призначень у стані «Не виконано», «Скасовано» або «Виконано» відкривається форма в режимі перегляду.

773.png


11. В контрол «Діагнози за спеціальність» додана секція «Опис ТБ». Відображається, якщо обрано діагноз із діапазону А15–А19.
774.png


12. В таблиці «Призначення ТБ» плану лікування ТБ реалізовано пошук препаратів згідно правила «містить».
775.png

13. Внесені зміни у форму «Припинення плану лікування» плану лікування ТБ для причин дій «Невдача лікування НЛТБ» та «Смерть»:

  • Якщо обрано причину зміни «Невдача лікування НЛТБ», то відображається та є обов'язковим поле «Результатом є» з варіантами вибору згідно довідника «Результат невдалого лікування випадку ТБ».

776.png

  • Якщо обрано причину зміни «Пацієнт помер», то відображається та є обов'язковим поле «Результатом смерті є» з варіантами вибору згідно довідника «Причини смерті при лікування ТБ».

777.png

  • Якщо обрано причину зміни «Пацієнт помер» та результатом смерті є «Інша причина», то відображається та є обов'язковим текстове поле «Інші причини».

778.png


14. В картку «Випадок ТБ» для типу випадку «ЛС-ТБ» відображається та обов'язкове поле «Курс лікування по ЛС-ТБ» з варіантами вибору згідно довідника «Курс лікування по ЛС-ТБ».
779.png

15. В картці «Результати аналізів», що створена з картки «Ретроспективні дані», поле «Дата забору матеріалу» заповнюється згідно поля «Дата забору матеріалу» форми «Ретроспективні дані».
780.png


781.png