Перейти до змісту

Оновлення 1.0.54 (../03/2021)

1. Додано спеціальну дію «Додати зразок» в реєстрі «Результати досліджень» та в таблиці «Направлення». Буде активна тільки для направлень в стані НЕ «Забрано біоматеріал». Буде доступна лише для тих ЛЗ, які пілотуються в ПП ЛІМС.

590.png


591.png


При натисненні на спецдію «Додати зразок» відкривається вікно «Зразок (Створення)».
592.png


Поля «Код зразку», «Тип зразку», «Вид зразку», «Тип контейнеру», «Об'єм зразку», «Колір кришки» та «Місце забору» заповнюються автоматично, якщо налаштовані відповідні довідники, в довіднику «Лабораторії» для аналізу вказаний «Код зразку» та налаштований довідник «Шаблон заповнення зразку». Поле «Ідентифікатор зразку в лабораторії» генерується за допомогою кнопки «Згенерувати код».

Довідники необхідно налаштувати наступним чином:

593.png


594.png


595.png


596.png


597.png


598.png


599.png


600.png


Якщо в довіднику «Лабораторії» для аналізу не вказаний «Код зразку», то в полі «Код зразку» з випадаючого списку необхідно обрати шаблон. Після цього з'явиться вікно «Заповнити зразок з шаблону». Після натиснення кнопки «Так» поля заповняться відповідно до обраного шаблону.
601.png


Після натиснення кнопки «Ок» заповниться «Дата забору біоматеріалу» та згенерується «№ біоматеріалу». Кнопка «Додати зразок» стане не активною.
602.png

2. В картці «Запис на прийом (Створення)» реєстру «Записи на прийом» та картці «Візити (Створення)» реєстру «Візити» внесено зміни в правила пошуку та відображення поля з випадаючим списком «Пацієнти». Якщо введено цифри, то пошук відбувається одночасно по даті народження та контакту «Телефон пацієнта».


603.png


604.png

3. Додана перевірка при створенні картки пацієнта. Якщо пацієнт вже зареєстрований в МІС і не має статусів «ВІЛ-інфікований», «ВІЛ-кандидат» або «ТБ», з'явиться спливаюче вікно «Знайдено пацієнта» та відкриється картка знайденого пацієнта-дубля.

605.png

4. Внесені коригування при зміні плану лікування ЗПТ:

  • Якщо в поточній версії плану лікування ЗПТ обраний етап «Індукція», тоді:

В полі «Суть зміни» доступна тільки дія «Переведення на підтримувальний етап лікування» та копіюється призначення МНН з максимальною датою початку прийому.

Поле «Етап ЗПТ» автозаповнюється значенням «Підтримувальний етап» і не доступне для редагування.

  • Якщо поточний етап «Підтримувальний етап» або «Завершення лікування», тоді:

В полі «Суть зміни» доступні дії «Змінити дозування препаратів» та «Продовження».

Поля «Суть зміни» та «Причина зміни» заповнюються автоматично, якщо при виборі зі списку доступний тільки один запис.

5. У вікні зміни плану лікування поле «Організація ЗПТ» встановлено обов'язковим

606.png

6. Внесено зміни в логіку формування деяких колонок в аналітичному реєстрі ЗПТ.

Додано колонки «Область першої організації Епізоду ЗПТ», «Організація Епізоду ЗПТ», «Область організації Епізоду ЗПТ», «Дата початку Епізоду ЗПТ», «Форма організації лікування», «Дата останнього скринінгу на вживання ПАР» та «Результат останнього скринінгу на ПАР».
607.png


Прибрано колонки «Дата початку останнього епізоду ЗПТ» та «Остання організація ЗПТ», «Призначено лікування відповідно до виставленого діагнозу» та «Скринінг на сифіліс за 12 місяців», «Дата смерті», «Причина смерті», «Орг на обліку на ДАТУ», «Організація зняття з обліку», «Дата взяття на облік», «Причина взяття на облік», «Обл. аналіт. ЗОЗ на обліку», «Аналітичний ЗОЗ на обліку», «Дата зняття з обліку», «Причина зняття з обліку», «Область», «Громадянство», «Сільський житель», «Код Case++».

7. Внесено зміни в наступні звіти Pepfar:

  • Pepfar_Indicator_TX_RTT.
  • Pepfar_Indicator_TX_TB.
  • Pepfar_Indicator_TX_NEW.
  • Pepfar_Indicator_TX_ML.
  • Pepfar_Indicator_PrEP_CURR.
  • Pepfar_Indicator_PrEP_NEW.

Більш детальну інформацію можна подивитися за посиланням.

8. Додана перевірка для запису на прийом одного пацієнта на один час до різних спеціалістів/кабінетів. Якщо у пацієнта вже існує запис на даний час до іншого спеціаліста, то з'явиться вікно з попередженням

608.png


При натисненні «Так» створюється запис на заданий час. При натисненні «Ні» вікно закривається і користувач повертається до редагування даних запису на прийом.

9. В стаціонарній картці додано перевірку: при ініціації переміщення пацієнта чи редагування вже створеного переведення в стаціонарній картці не відображаються палати, у яких усі ліжка у стані "Скорочене".

10. Реалізоване спливаюче вікно при спробі запуску системи за відсутності інтернету.


609.png

11. Реалізована зміна розмірів іконок спеціальних дій, якщо вони не поміщаються на екрані:

  • Велика іконка з написом.
  • Мала іконка з написом.
  • Мала іконка зі спливаючим написом при наведенні.

610.png


611.png