Перейти до змісту

Оновлення 1.0.51 (../01/2021)

  1. В реєстр Надходження (Візити) додано бокову панель фільтрації для пошуку за параметрами: Дата госпіталізації, ПІБ, Дата народження, № стаціонарної картки, Відділення при госпіталізації, Дата виписки, Стан при виписці.

586.png

2. В "Плані лікування АРТ" в таблиці «Призначення за схемою» поле «Тривалість, днів» обов'язкове к заповненню.587.png

3. При зміні плану лікування типу «ЗПТ» доступні дії:

  • якщо поточний етап Індукція – то доступна тільки дія «Переведення на Підтримувальний етап лікування»
  • якщо поточний етап Підтримувальний етап або Завершення лікування – то доступні дії з кодами «Змінити дозування препаратів» або «Продовження»

588.png

4. Для вбудованого аналітичного модулю додано кнопку для видалення шаблону589.png

5. В картці «Тестування на недавність ВІЛ » змінена логіка формування поля "Попередній результат": Результат тесту = «Протестоване помилково», Якщо пацієнт відповідає наступним умовам (АБО):

• Вік на Дату згоди менше 15 років
• Згода пацієнта = 0
• «Дата початку АРТ» менше «Дата згоди»
• Немає Верифікаційного дослідження із датою дослідження, яка належить періоду («Дата згоди мінус 30 днів) - (тире) «Дата згоди);

6. Доопрацьований функціонал Модуля ТБ

7. Розроблений звіт «KP_MAT КІЛЬКІСТЬ ЛЮДЕЙ, ЯКІ ВЖИВАЛИ ІН'ЄКЦІЙНІ НАРКОТИКИ (ЛВІН) ТА ЗАРАЗ НА ТЕРАПІЇ З МЕДИКАМЕНТОЗНОЮ ПІДТРИМКОЮ (ЗПТ). »

8. В формі "Порушення правил участі у програмі" в список "Подальші дії" змінено пункт «Зменшення дози» на «Корегування дози»

9. В формі "Контроль за цільовим використанням препарату" в випадаючий список "Результати проведеного контролю" змінено пункт «Пацієнта не надав залишки» на «Залишки не надано»