Перейти до змісту

Вхід в систему ЛІМС

 

Стандартна форма входу в Систему

Розпочати роботу з Системою можливо двічі клацнувши лівою кнопкою миші по ярлику з іконкою, розміщеному на робочому столі ОС Windows, за умови, якщо ярлик з іконкою було попередньо розміщено на робочому столі ОС Windows. 

Вхід в систему може відбутися одним з двох типів ідентифікації:

  • Ідентифікація Користувач/Пароль.

У разі вибору типу ідентифікації «Ідентифікація Користувач/Пароль» (встановлений за замовченням), форма входу в Систему матиме наступний вигляд.
Інформацію про ім'я користувача та пароль необхідно отримати у системного адміністратора.

Після введення всієї необхідної інформації та натискання на кнопку "Увійти" починається вхід в Систему. У цей час на екрані буде відображено індикатор процесу підключення клієнта до сервера додатків.

Якщо задані параметри входу були правильними, то на екрані відкривається головне вікно Системи – вікно «Навігатора».

Якщо у форму входу в Систему були введені некоректні дані, то після натискання на кнопку "Увійти" на формі входу буде зазначено, що ідентифікувати користувача неможливо. 

В такому випадку необхідно відредагувати параметри входу, при цьому рекомендується переглянути і відредагувати дані у розширеній формі входу в Систему. Після внесення змін слід ще раз спробувати увійти в Систему. У випадку, якщо знову не вдається увійти в Систему, необхідно звернутися за допомогою до адміністратора.

При некоректному введенні параметрів входу більше трьох разів, система видасть повідомлення про вичерпання кількості спроб, після натискання на повідомленні кнопки "ОК" форма входу буде закрита. Для повторного входу, необхідно знову викликати форму входу в Систему.

Існує можливість одночасно почати декілька сеансів роботи з Системою без закінчення попереднього сеансу.

  • Ідентифікація Сертифікатом

Ключ та Сертифікат для типу ідентифікації "Ідентифікація Сертифікатом" отримати в Центрі сертифікації ключів.

Вхід в Систему можливо виконати за допомогою електронно-цифрового ключа. Для цього необхідно вибрати тип ідентифікації "Ідентифікація файловим носієм", "Ідентифікація захищеним носієм", "Ідентифікація через сервіс eSign".


Розширена (повна) форма входу у Систему  

Окрім стандартної форми входу в Систему існує також розширена (повна) форма, яку використовують, як правило, при первинному налагодженні входу в Систему, а також у разі виникнення помилок при вході. Як зазначалося вище , відкрити розширену форму можна, натиснувши на кнопку "Параметри" в стандартній формі входу в Систему. 

Для вдалого входу в Систему обов'язково повинні бути заповнені всі поля розширеної форми входу. Інформацію, яка вводиться в повну форму входу в Систему, необхідно отримати у системного адміністратора.