Деактивація користувача в системі Public Health
Обліковий запис користувача неможливо повністю видалити із системи, його можна позначити недіючим
Для того, щоб здійснити деактивацію облікового запису користувача треба дотримуватись наступних кроків:
1. В меню обрати «Адміністрування», після чого у спадному списку натиснути на вкладку «Користувачі» та «Консультанти».


2. В переліку користувачів знайти потрібного консультанта та нажати на нього. Для швидкого пошуку можна скористатись фільтрами




3. У верхньому лівому куті карти користувача натиснути на позначку Недіючий.




4. Збережіть оновлення натиснувши «Зберегти».


Після збереження обліковий запис користувача буде деактивовано.
Для активації облікового запису треба прибрати позначку «Недіючий» і зберегти зміни.