Перейти до змісту

Отримання доступу до ІАС МДГЗ

1. Для початку роботи зв мобільнимІАС додатком "Public Health" (далі - МДодаток), що є складовою інформаційно-аналітичної системи "Менеджмент даних з громадського здоров'я"ГЗ необхідно завантажити додаток "Public Health" та онтримати йдогступ. Додаток можна завантажити в: Google Play і App Store. Посилання для завантаження зна крамниці застосунків:
Google Play чиIOS: Apphttps://apps.apple.com/ua/app/public-health/id6446852671  Store.та на Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.phc.datacheck

image.pngimage.png


2. Для входу в Додаток необхідно ввести реєстраційї ніадаються дані користувача,. Післякі надійшли на елекотронну пошту, що булима зазначена в рамках запиту на створення даних адміністратор системи реєструє користувачів від імені організації. Приклад листа нижче:у ІАС "Public Health".

image.pngimage.png

3. ОАдміністратор надсимланє корийстувачу пароль і логін для доступу до системи на пошту. Ці дарольні необхідно вести у відповідні поля "Телефон або електронна адреса" та "Пароль" в Додатку.

Screenshot_20230619-103549.jpgimage.pngScreenshot_20230619-103549.jpg

4. Після введення давторнизаційної інформаціїх користувач отримує доступ до Ссистеми,. щТепер користувач надмає можливість працювати зі системою: реєструвати клієнта та надодавати йому послуги.  в межах договору.

Screenshot_20230619-104236.jpg

  • Вкладка

    "Завдання" відображає послуги, що розподілені на працівника;
  • Вкладка "Зустрічі" використовується для відображення зустрічей в різних статусах;
  • Вкладка "Клієнти" використовується для реєстрації нових пацієнтів в Системі;
  • Вкладка "Повідомлення" відображає.