Перейти до змісту

Контроль якості та карта Леві-Дженінгса


Для доступу роботи з карткою контроля якості потрібно відкрити модуль "АРМ Лаборанта" та обрати реєстр "Контроль якості". В реєстрі відображаються всі картки "Контроль якості" створені організацією. 

Для створення нової картки потрібно натиснути кнопку "Створити" та в створені формі заповнити необхідні поля. 

Після вибору "Приладу" нижній блок "Показники" автоматично відобразить список показників, які були раніше налаштовані для приладу, за необхідності можна додати відсутні. В блоці відображаються всі "Показники" по яким буде проводитись дослідження, в рамках даного контролю якості.

Внесення результатів та Карта Леві-Дженінгса


Увага!! Всі описані дії можливі тільки, якщо стан картки "В роботі".

Для внесення результатів необхідно відкрити потрібну картку "Контролю якості" та натиснути на вкладку "Карта Леві-Дженінгза".

Картка складається з трьох блоків:

  1. Інформація про "Прилад" та "Рівень контролю"(1);
  2. Графік для карти Леві-Дженінгза(2);
  3. Таблиця для карти Леві-Дженінгза(3) з можливістю вносити та редагувати раніше внесенні дані. 

Кожен показник має окрему таблицю та графік, за яким користувач може швидко візуально оцінити результат контролю якості.

Вручну вносити результати контролю якості можна:

  1. У таблиці, поруч із графіком, двічі натисніть на пусте поле. Відкриється карта "Показник контролю якості". Заповніть поля "Дата" та "Значення", а потім натисніть "Ок". Якщо з якоїсь причини результат потрібно повторити або отриманий результат необхідно відхилити, щоб він не відображався на графіку, але залишився в системі, зніміть галочку "Прийнято". За потреби вкажіть причину.

  2. Скориставшись дією "Додати списком" та в сформовані таблиці внести результат по декількох показниках одразу.