Деактивація користувача в системі Public Health

 Обліковий запис користувача неможливо повністю видалити із системи, його можна тільки позначити недіючим.

Для того, щоб здійснити деактивацію облікового запису користувача треба дотримуватись наступних кроків:

1. В меню обрати «Адміністрування», після чого у спадному списку натиснути на вкладку «Користувачі» та «Консультанти».

image.png

image.png

2. В переліку користувачів знайти потрібного консультанта та нажати на нього. Для швидкого пошуку можна скористатись фільтрами.

image.png

3. У верхньому лівому куті карти користувача натиснути на позначку Недіючий.

image.png

image.png

4. Збережіть оновлення натиснувши «Зберегти».

image.png

Після збереження обліковий запис користувача буде деактивовано.

Для активації облікового запису треба прибрати позначку «Недіючий» і зберегти зміни.


Версія #6
Створено 25 грудня 2023 07:07:31
Катерина Шевцова оновив 20 жовтня 2026 08:02:31